2 Ağustos 2012 Perşembe

Msn Şifre Değiştirme

Makalemizin en alt kısmındaki Msn şifre değiştirme bağlantısına tıklayın hotmail sayfasına erişin ardından msn hesabınız ile oturum açın. Oturum açıktan sonra sitenin sağ üst köşesine "seçenekler (options)" ve yardım (help) adlı linkler gelecek bu bağlantılardan seçenekler (options) olana tıklayın. Açılan sitenin sol tarafta bir menü yer almaktadır menüdeki "kişisel (personel)" bağlantısına tıklayın. Ardından açılan sitedeki "parola (password) bağlantısına tıklayın. Doldurmanız istenen boş alana önce eski sonra yeni şifrenizi yazın ve devam (continue) bağlantısına tıklayın. Bu işlemleri yaptıktan sonra Msn şifre değiştirme işleminiz başarıyla tamamlanacaktır.

MSN GİZLİ SORU DEĞİŞTİRME

Başlangıç olarak yine aynı şekilde yazımızın son kısmında Msn şifre değiştirme linkine tıklayın arkadaşlar. Tıkladıktan sonra hotmail sitesi açılacaktır Msn adresiniz ve şifreniz ile giriş yapın ardından sitenin sağ üst kısmına "seçenekler (options)" ve yardım (help) linkleri gelecek bu linklerden seçenekler (options) olana tıklayın . Açılan web sayfasının sol tarafında kalın yazılmış bir menü bulunmaktadır. Bu menüdeki kişisel (personel) linkine tıklayınız.Açılan web sayfasındaki gizli soru (Secret Question) bağlantısına tıklayın. Doldurmanız istenen yerlere şifrenizi, gizli sorunuzu ve gizli soru cevabınızı yazın devam (continue) linkine tıklayın. Bu prosedürleri uyguladıktan sonra Msn gizli soru değiştirme prosedürünüz başarıyla tamamlanacaktır.

MSN DİLİ DEĞİŞTİRME

Yazımızın son kısmındaki Msn şifre değiştirme bağlantısına tıklayın, açılan sitede Msn ID ve şifrenizle üye girişi yapın. Bu işlemi yaptıktan sonra sitenin sağ üst bölümüne seçenekler (options) ve help (yardım) bağlantıları gelecek. "seçenekler(options)" bağlantısına tıklayın. Açılan ekranın sol kısmında kalın yazılmış bir menü bulunmaktadır. Bu menüdek "kişisel (personel)" linkine tıklayın.Açılan ekrandan dil (Language) bağlantısına tıklayın. Ardından kullandığınız dil'i seçin ve tamam (ok) bağlantısına tıklayarak prosedürü sonlandırın.

Msn Şifre Değiştirme İşlemi İçin Buraya Tıklayın!

Makale Yazarı: Serkan Balcı
Konu: Msn Şifre Değiştirme | http://msnacc.blogspot.com/

1 yorum: