9 Ağustos 2012 Perşembe

Msn Aç

Merhaba değerli okurlarımız, msn açma işleminin zor olmadığının aksine çok basit olduğunu sizlerde farketmişsinizdir umarım. Lakin basit bir işlemden ibaret olmasına rağmen sanal dünyada msn açma işlemini başarıyla uygulayamayan binlerce insan mevcut. Sizde bu bahsettiğimiz kişilerden biri iseniz sizler için hazırladığımız bu ayrıntılı makaleyi okuyabilirsiniz. Yazımızdaki anlatılan msn açma prosedürlerini eksiksiz bir şekilde uygulayarak ücretsiz ve kolay bir şekilde msn açabilir dilediğiniz gibi sevdiklerinizle, dostlarınızla Windows Live Messenger (MSN) programı üzerinden msn hesap bilgilerinizi girip oturum açtıktan sonra iletişime geçebilir, güzel sohbetler ederek eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Görüntülü, sesli, ve yazılı iletişim kurabilir, resim, müzik ve benzeri içerik yollama/alma işlemi yapabilirsiniz. Üstelik microsoft aracılığıyla sağlanan bu e-posta hizmetine hiçbir şekilde haftalık, aylık ve ya yıllık ücret ödemeden tamamen ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Microsoft 16 yıldır yani 4 temmuz 1996 tarihinden beri siz değerli kullanıcılarına hiçbir kar amacı gütmeden, hiçbir karşılık beklemeden tamamen karşılıksız olarak ücretsiz e-posta hizmeti sunuyor. Yazımızın orta bölümündeki Msn Aç bağlantısına tıklayarak hızlı ve kolay bir şekilde msn hesabı oluşturabilir ve Windows Live Messenger dünyasına adım atabilirsiniz.

Msn Aç

Evet şimdi arzu ederseniz "Msn Açma" prosedürünü aşama aşama anlatmaya başlayalım. Başlangıç olarak pc'nize Windows Live Messenger (MSN) programını kurun. Google'a program ismini yazarak çıkan sonuçlardaki sitelerden herhangi birine girerek msn programını indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Program pc'nzde zaten mevcut ise diğer aşamaya geçebilirsiniz.

Msn Açmak İçin Buraya Tıklayın!

Msn kullanımı tüm dünyaya açık olduğu için Ülke/Bölge: yazan kısımda tüm ülkeler yer almaktadır. Yaşadığınız ülke hangisi ise onu seçin. Bu bölümün default hali zaten Türkiye'dir. Türkiye'de yaşayan kişiler bu kısımda değişiklik yapmadan diğer aşamaya geçebilirler.

E-posta adresi: kısmına msn "kullanıcı adınızı" yazabilirsiniz (isim, soy isim, nick) vb. dilediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Msn açma prosedürü tamamlandıktan sonra buraya yazdığınız kullanıcı adınız ve parolanız ile Windows Live Messenger programı üzerinden oturum açabilirsiniz. Evet diğer aşamaya geçelim.

MSN PAROLANIZI OLUŞTURUN

Bu aşamada gördüğünüz gibi karşınıza "Parolanızı Oluşturun" bölümü çıktı. Başlıktanda kolaylıkla anlaşıldığı gibi bizden hesabımız için bir parola girmemiz isteniyor. Kendinize bir parola belirleyin parolanız kesinlikle "123456", "asdasd", "123123" şeklindeki basit parolalardan oluşmasın. Hesabınız kimliği belirsiz kişiler tarafından kolayca çalınabilir, hesabınızı geri almakta zorlanabilirsiniz.

MSN PAROLA SIFIRLAMA OPSİYONLARINIZI OLUŞTURUN

Msn hesabınız kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındığı zaman bu bölümdeki parola sıfırlama seçenekleri ile değiştirelen şifrenizi sıfırlayabilir ve yeni şifrenizi yazabilirsiniz. Yani bu kısımdaki bilgiler ile çalınan hesabınızı kurtarabilirsiniz. Gizli sorunuzu ve gizli yanıtınızı kesinlikle unutmamaya özen gösterin. Gizli yanıtınız en az 5 karakter'den oluşmalıdır büyük/küçük harfe duyarlı değildir.

Gizli yanıt bölümünün hemen altında "Diğer e-posta adresi" alanı bulunmaktadır. Başka bir msn hesabınız varsa eğer buraya o hesabınızı yazabilirsiniz. Burada belirttiğiniz msn hesabınız ile yine aynı şekilde çalınan hesabınızı geri alabilirsiniz.

MSN HESAP BİLGİLERİNİZİ GİRİN

Ad: alanına adınızı, Soyadı: alanına soyadınızı yazabilirsiniz. Cinsiyet seçiminizi yapabilirsiniz, doğum tarihinizi, yaşadığınız bölgeyi, posta kodunuzu ve saat diliminizi belirtebilirsiniz. İşletmeniz varsa yada bir işletmede çalışıyorsanız aynı şekilde bunuda bu kısımda belirtebilirsiniz.

MSN DOĞRULAMA

Evet arkadaşlar nihayet son aşamaya "Güvenlik Doğrulaması" alanına geldik. Otomatik yazılımlarla otomatik üyelik alımını engellemek için böyle bir sistem düşünüldü bu sistem zaten pek çok internet sitesinde mevcuttur daha önceden pek çok kez karşılaşmıştırsınız. Resimdeki gördüğünüz karakterleri hemen altındaki alana yazabilirsiniz. Yazılı olan karakterleri okuyamıyorsanız eğer "Yeni" bağlantısına tıklayarak yeni bir güvenlik kodu oluşturabilirsiniz. "Ses" bağlantısına tıklayarak güvenlik doğrulamasındaki karakterleri sesli olarak dinleyebilirsiniz. "Yardım" bağlantısına tıklayarak ise Windows live msn kayıt yardım merkezine erişebilir güvenlik kodu hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Doğrumala işlemi'de bittiyse eğer dilerseniz Microsoft Hizmet Sözleşmesini okuyabilirsiniz. Bu sözleşmeyi okumanızda fayda var. Çünkü Msn açabilmeniz için microsoft hizmet sözleşmesini kabul etmeniz gerekiyor. Bu sözleşmeyi kabul etmiyorsanız eğer "İptal" ederek msn açma işlemi tamamlamadan sonlandırmanız gerekiyor. Sözleşmeyi kabul ediyorsanız eğer "Kabul Ediyorum" bağlantısına tıklayın ve msn hesabınızı açın. Bu sayfa üzerinden gerçekleştirdiğiniz msn açma işlemi sona erdikten sonra son olarak e-posta kutunuza gelen maildeki aktivasyon bağlantıya tıklayarak msn hesabınızı aktif etmeniz gerekiyor. Bu işlemide yaptıktan sonra geriye başka işlem kalmıyor yani msn hesabınız kullanıma hazır oluyor.

Msn açamayan veya msn ile ilgili sorun yaşayan kişiler konu altından bizlere durumu bildirebilirler editörlerimiz tarafından yorumunuz onaylandıktan sonra en kısa zaman içerisinde sizlere dönüş yapılacak msn ile ilgili sorunlarınıza çözüm bulunacaktır. Msn ile ilgili her türlü sorunlarınızı bizlere dilediğiniz gibi iletebilirsiniz sorunlarınızı bizlere ve diğer "msnacc.blogspot.com" okurlarına iletmekten çekinmeyiniz.

Makale Yazarı: Osman Güdük
Konu: Msn Aç | http://msnacc.blogspot.com/

6 yorum:

  1. msn açamıyordum sayenizde açabildim teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. bu aksam nedense ben MSN penceremi acmakta zorlandim , actim ama bu defada yazdiklarimi karsimdaki arkadasim alamiyor cünkü yazdiklarim gitmiyor nedenini anlamadim yardimci olursaniz sevinirim .Resekkürler

    YanıtlaSil
  4. delikanli yozgatli19 Eylül 2012 17:17

    bosver salla gitsin be aga

    YanıtlaSil
  5. Pardon beb nasil uye olabilirim

    YanıtlaSil